[1]
2024. The time on temporary lay-off due to the COVID furlough does not count as a contribution for the purposes of new unemployment benefit: Commentary on Supreme Court Ruling 980/2023 of 16 November. Revista de Derecho de la Seguridad Social, Laborum. 38 (Mar. 2024), 205–217.