1.
The time on temporary lay-off due to the COVID furlough does not count as a contribution for the purposes of new unemployment benefit: Commentary on Supreme Court Ruling 980/2023 of 16 November. revsegsoc. 2024;(38):205-217. Accessed November 6, 2026. https://revista.laborum.es/index.php/revsegsoc/article/view/954