The time on temporary lay-off due to the COVID furlough does not count as a contribution for the purposes of new unemployment benefit: Commentary on Supreme Court Ruling 980/2023 of 16 November. (2024). Revista de Derecho de la Seguridad Social, Laborum, 38, 205-217. https://revista.laborum.es/index.php/revsegsoc/article/view/954