The time on temporary lay-off due to the COVID furlough does not count as a contribution for the purposes of new unemployment benefit: Commentary on Supreme Court Ruling 980/2023 of 16 November. Revista de Derecho de la Seguridad Social, Laborum, n. 38, p. 205–217, 27 Mar.2024.