1.
The time on temporary lay-off due to the COVID furlough does not count as a contribution for the purposes of new unemployment benefit: Commentary on Supreme Court Ruling 980/2023 of 16 November. revsegsoc [Internet]. 2024 Mar. 27 [cited 2026 Nov. 6];(38):205-17. Available from: https://revista.laborum.es/index.php/revsegsoc/article/view/954